Projektleder

Amy Hill

 

Jeg kom til Danmark for 27 år siden fra Los Angeles, Californien i USA og har boet i København lige siden. Mit nabolag er Nørrebro og Nordvest og jeg er så taknemmelig for det gode naboskab man oplever med folk fra hele verden og med så meget hjerte for deres lokalområde. Sammen udgør vi en levende bydel!


Jeg er uddannet Cand.mag. fra Københavns Universitet, arbejder som præst i Kirken I Kulturcenter og arbejder forsat som foreningsleder efter mange år. Mit hjerte banker for at børn og unge kan få lov til at opdage, og få glæden ved deres gaver og talenter samtidigt med at de kan engagere sig og deltage præcis som de unikke individer de er i et levende mangfoldigt fælleskab.

Teamet

Grace Andersen — Kultur & Søde SagerJeg hedder Grace Barutwanayo Andersen, kommer fra Burundi, har været i Danmark i snart 20 år.

Jeg arbejder som receptionist og elsker at møde nye mennesker med et smil fordi smil er starten af FRED, og jeg tror også at kærlighed er størst af alt.

Mikkel Kaastrup- Mathew- Drama

 


Jeg blev uddannet skuespiller i 2012 og har frem til sommeren 2017 arbejdet på en række teatre i København og Jylland.

Jeg er præst i Kirken i Kulturcentret/Een:Kirke hvor jeg er ansvarlig for Kreativitet & Produktion.

Jeg kan ikke vente med at komme i gang med Creative Lab, hvor jeg er

mentor på Drama-sporet- at få lov til at hjælpe jer børn og unge med at fortælle en uhyre vigtig historie er en vild ære!

Joanita Zachariassen: Sang

 Joanita Zachariassen Afropop/Pop Artist Joanita has been in the Danish music culture for the past 18 years Joanita has integrated and contributed her African culture and music in Denmark by building a bridge between the Danish and afrodanes with her new Afropop sound and the African vibrant rhythms into the Pop culture of today.

 

 

Christina Kreutzmann — Dans


 

 Mit navn er Christina og jeg er 23 år og har undervist i dans i 4 år. Jeg elsker at få lov til at vise folk deres potentiale gennem deres kreative talenter og herunder især dansen. Der er så mange muligheder med kroppen som funktion. Det som jeg glæder mig til som mentor for Creative Lab er, at dygtiggøre andre i at udtrykke følelser og handling gennem dansen. Jeg glæder mig også til at få lov til at skabe fællesskab og en fællesinteresse, og give plads til hygge

og gode snakke!

 

 

Nina Kirk — Social Media Mentor


 

Jeg har en stor passion for kreativ kommunikation og historiefortælling, både gennem musik, i forbindelse med branding og SoMe.

Jeg er selv sangerinde og har arbejdet i medie- og kommunikationsbranchen i 10 år.

Jeg vil elske at få lov til at bidrage med min erfaring og faglighed til unge, som har lyst til at skabe kreative konceptet og det er en gave at få muligheden for at skabe en kreativ legeplads.

 

 

 

Jakob Ivarsson — Kreativ Workshop og Kommunikation

 

Jeg er uddannet Production Designer fra Danmarks Designskole i 2012. Jeg har også været selvstændig med e-læring til Folkeskolen. Alt i alt er jeg lidt af en tusindekunstner, der både kan arbejde med grafik og visuel udformning, men er også erfaren indenfor  elektronisk musikproduktion. Jeg arbejder også med træ, metal og grafisk tryk til t-shirts og pladecovers.

 

 

Oliver Holm Rasmussen — Drama

 

Hej mit navn er Oliver, og jeg skal være mentor på Drama-sporet. Jeg har taget en skuespillereksamen på Mariager Efterskole Akademiet. I min fritid går jeg på HF, og jeg håber på at kunne blive professionel skuespiller på et tidspunkt. Jeg glæder mig enormt meget til at være jeres mentor, og til at vejlede jer på nogle vilde eventyr. Vi skal skabe et fantastisk fællesskab sammen! Husk at pakke jeres energi, store smil og fantastiske fantasi.

 

 

Samuel Daniel Leinum — Fodbold


I'm Samuel, 23 years old and love to play football. Looking forward to learn, exercise, and have fun at the same time!

Freja Roswall Bruunstrøm — Billedkunst

 

Hej! Jeg hedder Freja og er 22 år gammel.

Jeg har fået den ære, at være mentor på et af de to billedkunst-spor.

 

I min hverdag arbejder jeg som pædagogmedhjælper i en vuggestue på Nørrebro, og nyder ellers at lave skøn mad og lækre desserter.

 

Jeg er vokset op i en meget kreativ familie, hvor der altid har været et maler- og kreativitets hjørne i huset. Det hjørne er blevet brugt flittigt af hele min famile og selv i skolen var billedkunst et af mine yndlings fag.

 

Jeg ser sådan frem til at få lov at dele glæden og begejstringen for at skabe og male med børn og unge. Jeg tror på, at vi alle vil få lov til at udvikle os

kreativt og socialt.

Henrik Badsted — Snit og snak

 

Henrik Badsteds alder svinger mellem 14 og 85 år og afhænger i høj grad af mængden af

børn i nærheden :-)


Henrik er lykkeligt gift med Anne Mette og er frivillig i børnekirken KATJS i Kirken i

Kulturcenteret på Drejervej, samt i forskellige børneklubber på Sjælland.


Henrik elsker at sidde og snitte, snakke og lave snobrød sammen med andre.


På Snit, Snak og Snobrød skal vi primært hygge os med at lave bål og snitte i bålhytten, men der bliver også tid til at bage et snobrød og måske lave lidt mad over bål :-)

Elisabeth Koch Aundal —Kreativ Workshop

 

Jeg er født på Nørrebro og

bor nu i Nordvest. Som uddannet pædagog har jeg arbejdet med børn og unge i Belgien, USA, Nordjylland, Filippinerne og sidst i København.

Jeg brænder for musik og sang og ønsker at mange børn må opleve glæde og

fællesskab, når vi synger sammen i kor.

Esosa Otasowie: Dans

 

At arbejde på Creative Lab sammen med unge som har en passion for lære mere om dans er virkelig en vidunderlig ting at være en del af. Jeg som mentor glæder mig til at være en del af de unges forandring i de forskellige aspekter i deres liv.

Helle Monrad Andersen — Kreativ Workshop

Vi vil primært arbejde med plastik, men mon ikke der sniger sig lidt andre materialer ind.

Jeg elsker at klippe og klistre og har tidligere lavet store juledøre med motiver i pap, sammen med familierne i Lukashuset, hvor jeg er frivillig. Hvis du ikke allerede elsker at lave ting i plastik, er jeg sikker på, at du kommer til at elske det efter 5 gange i Creative Labs spor!

 

 

 

 

Chizaram Igbokwe — Fodbold 
Engineer, footballer, musician’, sum me up in three words.


I naturally jumped at the opportunity to teach one of the things I love to do. It’s my way of giving knowledge to the kids and giving back to God.

Casper Ullemose — Fodbold


Mit navn er Casper Ullemose, jeg er 25 år, og så er jeg sportsglad, så det basker.


Særligt fodbold har fuldt mig lige siden jeg kunne sparke til en bold, og jeg glæder mig derfor til, via Creative Labs nye spor, at være medinvestorer i at videregive fodboldspillets positive oplevelser til den helt unge generation, som gemmer så meget potentiale - måske også fodboldmæssigt..


Hvem ved? Måske der er en kommende landsholdsspiller på Drejervej? Let's see

Bestyrelse

Nick Hansen —

Bestyrelsesformand for Den Grimme Fortælling


 Nick er tidligere skoleleder og har undervist i mange år. I dag arbejder han i Kirken i Kulturcenteret både med medier og som præst. 


Lasse Lund -

Bestyrelsesmedlem, Kasserer, for Den Grimme Fortælling

 I’m a Danish/American hybrid that moved back to Denmark three years old to get in touch with my Danish roots and learn to speak the language. I’ve been working as a content marketer for the last 10 years, with an emphasis on digital marketing strategy and copywriting. 

 

Admin

Monika Gailiute — Marketing StrategistI am a 20 years old international student from Lithuania. I came to Denmark one and a half years ago to start my studies at Service, Hospitality and Tourism Management program. I have been interested in marketing for the past 6 years and now finally I have a chance

to do what I love.

Moreover, I love traveling, drawing and photography so you might say that I am a creative person full of different ideas all the time.

I am also working at the restaurant in Nyhavn so I can say that I love to communicate with people.

I am so excited to be a part of the Creative Lab and to help for it to develop more and more.

 

Vitalijus Lovkis — Hjemmeside
Hello, I'm 19 years old multimedia student from Lithuania and I came here to help this beautiful company with their website "Creative lab". From young age my passion was doing diffirent multimedia stuff for example, creating video, making website design. So, basically that's why I'm here to help. I'm looking forward working with this company!

Fundraising- Pernille Kjær Egebjerg

Creative Lab

Københavns Kulturcenter

Drejervej 15

2400 KBH NV


amy.hill@kulturcenter.dk


Creative Lab er et projekt

under foreningen

Den Grimme Fortælling


CVR-NR: 40922350